Page Header Image

Not as demo pages

Home Forums Um Profiler Not as demo pages

This topic contains 6 replies, has 3 voices, and was last updated by Roy Pepito Roy Pepito 2 months, 3 weeks ago.

  • Author
    Posts
  • #82766
    Pdane
    pdane
    Member

    Hello

    I have UM Profiler installed. I can not get my pages to look like the demo pages at all. I went through them one by one and compared to my live site. See attachments. Thanks.

  • #82771
    Helen (staff)
    Helen (staff)
    Keymaster

    Hi pdane,

    Did you try to follow the manual instruction? You can copy the templates manually in the theme.
    You also need these Ultimate Member add-ons (if you want to have it look exactly like the demo):
    Ultimate Member – followers
    Ultimate Member – Friends
    Ultimate Member – Private messages
    Ultimate Member – User reviews
    Ultimate Member – Verified users
    For these add-ons, please visit the website from Ultimate Member

  • #82772
    Pdane
    pdane
    Member

    Hi Helen

    Manual instructions? I installed the plugin. Activated it. Then tested the templates. I have aal UMP extensions.

  • #82773
    Helen (staff)
    Helen (staff)
    Keymaster

    Hi pdane,
    I meant this page

    Manual

    However, your profiles can not look the same as the demo if you don’t activated followers, friends, private messages (see above)

  • #82774
    Pdane
    pdane
    Member

    And as I said, I have ALL extensions. They are installed and activated. I realize they can’t look the same if the extensions are not activated. So now can we love on and see why it’s not looking the same?

    Fair to say we have the plugin installed correctly. As well as we have Ultimate Memeber Pro extensions activated as well.

  • #82775
    Pdane
    pdane
    Member

    Move on to trouble shoot. Not ‘love on’

  • #82777
    Roy Pepito
    Roy Pepito
    Moderator

    Hi pdane,

    Please try to copy manually the templates in the plugin and paste it to your ultimate member template located in your theme.
    also check your CSS and Settings. I think you have to setup your settings properly.

    Also your information should be also synchronize to all the members.

    Regards

    Roy

You must be logged in to reply to this topic.